29 Haziran 2015 Pazartesi

Tam renkli "dijital mürekkep" reklam devrimi vaat

Her birimiz herhangi bir 24 saatlik süre içinde karşılaştığı tüm görsel arayüzleri düşünün - TV, bilgisayar, PDA, cep telefonu, gazeteler, kitaplar, reklam panoları, tampon çıkartmaları, duvar kağıdı ve daha birçok. Bu ekranların kadar tüm 70 FPS sabit veya hareketli görüntüleri gösteren bir tam renkli, yüksek kontrast, düşük enerji ve maliyet etkin dijital ekran ile değiştirilir olsaydı Şimdi düşünün. Bu magink, şimdi biz hayatımızın her alanında bilgilerini görüntülemek yol devrim potansiyeline sahiptir billboard sektöründe uygulanan tam renkli dijital mürekkep teknolojisinin arkasındaki vizyon bu.

Gizmo önce olağanüstü potansiyelini incelemiştir "dijital mürekkep" teknolojisi, ama magink sistemi ve "E mürekkep" ve "Akıllı Kağıt" gibi diğer projeler arasındaki en önemli fark, siyah ve beyaz olarak karşı tam renkli görüntüler sağlayabilir olmasıdır. sistemlerinin kullanıldığı buna benzer ilkeler yapmaktadır - "dijital mürekkep", orta şeffaf cam gibi malzeme ve bir elektrik akımı mürekkep içindeki molekül konumunu değiştirmek için kullanılır arasında yer alır. "Akıllı Kağıt" bu moleküller ya siyah ya da beyaz görünür renk olur, böylece düzenlenebilir, yani, iki-chromal, ancak magink, "mürekkep" oluşturan patentli organik maddeler 4096 oluşturmak için manipüle edilebilir Gri ölçekler dahil renkler.

Kamera sistemi dünya çapında açık hava reklam pazarında odaklanıyor - - Bu teknolojinin bir uzun vadeli yansımaları magink CEO'su Poliakine Ran, son zamanlarda ticarileştirilmesi başlangıç ​​aşamasında ilgili Gizmo konuştu. Mitsubishi Electric Corporation açık dijital mürekkep pano görüntüler dört formatları ile birlikte - çerçeve boyutları arasında değişen 1m x 2m 3m x 6m - üretim vardır. Poliakine avantaj iki kilit alanlarda işaret - reklam alanı saat satılabilir bakış operasyonel açıdan, ekran kirişli olabilir birkaç bağımsız ekran alanları ve yerel mesajlar, piyango sonuçları, televizyon veya internet yayınları ayrılabilir ekran, her uzaktan kontrol edilir. Sistem sağlayan ikinci avantajı, üstün görünürlük ve düşük güç tüketimi. "Ekran ayarlandıktan sonra, çizimin güç ve ambiyans için güneşe karşı rekabet gücü aç LED ve LCD ekranların aksine gerek kalmadan sabit kalır, magink hiçbir entegre aydınlatma gerektirir ve görüntü gün ışığı tam kapsamlı altında kalitesini korur koşulları ", Poliakine dedi. "Güç gereksinimleri billboard monte güneş pilleri potansiyel ekranı çalıştırmak için gerekli tüm enerjiyi sağlayabilir böylece çok az olduğu".