24 Haziran 2015 Çarşamba

Metz 52 AF-1: dokunmatik ekran ile ilk Flaş Kızağı flaş ünitesi

Biz doğru olan cihazları kontrol yeteneği elde edene kadar beynimizde gücü , bu gadget vericiler için seçim arayüzü olacak dokunmatik ekran gibi görünüyor. Dokunmatik ekran, daha önce geçtiğimiz günlerde Metz 52 AF-1 lansmanı ile dokunmatik kat katılan harici flaş gibi, mütevazi fiziksel düğmeleri ile yapmak yaptık cihazlara eklenecek devam etmektedir.

Metz çarpıcı özelliği 52 AF-1 tartışmasız kullanıcıların daha onlar akıllı telefonlar ve tablet çağında alışmış olduğunuz gibi bir şekilde ayarlarını kontrol sağlar arkasındaki kare dokunmatik ekran MECABLITZ. Bir ızgara düzeni menü modları arasında geçiş veya ayarları değiştirmek için kolaylaştırır ve ekran karanlık ortamlarda kullanılmak üzere yanar. Dokunmatik ekran hiçbir yüksek çözünürlüklü renkli ekran iken, dikey yönde düzenlenen bir fotoğraf makinesine takılı olduğunda menüleri 90 ° dönen gibi güzel özellikleri bir çift var - onlar anlam hala okunması kolaydır. Ancak, fotoğrafçılar (uzak vizörden başınızı taşımak zorunda kalmadan hissedilebilir) fiziksel düğmeleri daha bu kolay bulacaksınız edip henüz görülebilir olduğunu.

Daha geleneksel harici flaş özellikleri açısından, Metz 52 AF-1, aynı zamanda bir flip-out reflektör kartı ve bir difüzör bulunuyor, yukarı 90 ° taşımak ve 300 ° dönebilen bir sıçrama / maşa sahiptir. Bir USB arabirimi de firmware güncellemeleri internetten indirilen ve flaş monte edilebilir demektir. Flaş çıkışı ISO 100 ve 105mm pozisyonda zoom kafası 52 metre (170 ft) bir kılavuz numarası vardır. 3,5 saniye - Metz 52 AF-1 de (4 x AA NiMH şarj edilebilir pillerle) 240 tam basması için iyi olabilir ve 0.1 flash gecikme olduğu söyleniyor. Ayrıca gölgeleri kontrol etmek için ışık modelleme varken Manuel flaş modu 22 kısmi aydınlatma seviyeleri sunuyor. Metz ile tipik olarak, farklı kamera üreticilerinin flaş aydınlatma teknolojisini destekleyen çeşitli versiyonları vardır ve 52 AF-1 dijital, Canon / i-TTL- i-TTL E-TTL ve E-TTL II flaş modu sunuyor Nikon BL flaş modu, Pentax için P-TTL, Sony Olympus / Panasonic / Leica ve ADI flaş modu için Four Thirds TTL modu. Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik henüz ilan edilmemiştir.