29 Haziran 2015 Pazartesi

Sony upmarket Qualia dizi geliştirmeye

Sony daha fiyat-duyarlı tüketici ürünleri için olduğundan daha erken piyasaya gelişmiş ürünler getirmek için dünya lideri Ar-Ge kullanarak, Japonya'da bir upmarket marka geliştiriyor. Sadece dört ürün piyasaya sürülmüştür - Qualia 004 (dijital projektör), 007 (bir ses sistemi), 015 (36-inç renkli ekran) ve Qualia 016, (dijital kamera). Onlar 'concierges tarafından' açıyor Tokyo ve Osaka butik mağazalarında satılmaktadır. markanın premium doğa boyutu 69.116.824mm ve 50g ağırlığında 016 ile örneklenmiştir. Görüntülerin crispest sağlamak için, peş peşe 4 resimler alır ve sonra bir iki megapiksel görüntü içine onları birleştirir. Bu yerleşik bir .55 'TFT, 4x dijital zoom ve fotoğraflarını saklamak için bir MemoryStick.

016 Bir flaş ünitesi, uzaktan zamanlayıcı, video çıkış birimi, telefoto objektif, geniş açı lens ve pil şarj cihazı ile kendi briefaces geliyor. pricetag eşit upmarket - şaşırtıcı bir 5400 $.

Devlet-sanat SpyFish STV geçen haftaki bakışla başladı sualtı keşif teması sürdüren bu çok yönlü sualtı fotoğraf makinesini ulaşmak için okyanus, göl ya da yakın köy havuzunun yüzeyinin altında neler oluyor kayıt eğlenceli getiriyor ortalama bütçe. Swann adlı Sualtı Kamera renk 16m derinliğe kadar alt deniz eylem 4 saate kadar kayıt ve video kameralar bağlanır, TV, video, taşınabilir monitör ve AV girişli LCD Ekranlar. Kablonun 20m ve bir akü şarjı dört saat UO bir operaing süre ile, hatta su hattı ve araştırma, kurtarma, ya da altında teknenizin durumunu kontrol kayıt ve iyileştirilmesi çocuk yüzme teknikleri, dalış ve dalış için Sualtı Kamera ideal kuyular, barajlar, nehirler ve sular altında mayın milleri keşfedilmeyi gereken amaçları plumbling.

Kamera 1/3 "CMOS sensör ve karanlık sularda görüntü yakalama sağlamak için sualtı yerleşik olarak beyaz LEDLER proje ışığı aracılığıyla 250 x 920pixels video görüntülerini alır.