24 Haziran 2015 Çarşamba

AirTracks hafif, şişme parça metal, video sürgü yerine

Herhangi bir ciddi kameramanlar vites önemli bir parçası kaliteli kaymak olduğunu. Onları yere demiryolu gibi parçaları kurmak zorunda kalmadan, düzgün izleme çekim almanızı sağlar. Gibi - En sürgü mobislyder , GlideTrack , Rhino Slider ve RigWheels sisteme - taşımak zor olabilir sert bileşenlerden yapılmıştır. AirTracks diğer sürgü aynı özellikleri sunarak bu sorunu mücadele etmek için tasarlanmıştır, ancak hafif, şişme pakette edilir.

Tom Baker, AirTracks yaratıcısı göre, avantajları diğeri her yerde kurulabilir olmasıdır. Yumuşak ve esnek olduğu için, bu arazide gidebilirsiniz sert metal kaymak olamaz. Bu amatör kameramanların aksi almak mümkün olmaz çekim izlemek için olanaklar açılır. Cihaz hatta en büyük DSLR fotoğraf makineleri ağırlığını desteklemek için tasarlanmış, ama aynı zamanda nokta-ve-sürgünler ve cep telefonları gibi küçük cihazlar ile çalışır - bu sekiz pound (3.6 kg) ağırlığında destekleyebilir. Çoğu çekimler için yeterince uzun olmalı, bu yüzden beş feet (1,5 metre) kadar açılır.

AirTracks şişirme oldukça hızlı ve ağrısız olarak görünüyor. Ihtiyaç duyulan tüm bu vananın içine üflenir nefes çift ve yerleşik pompa sonra bir kaç sıkar olduğunu. Işık Çünkü, ancak rüzgar etrafında uçurabilir. Bu adres için, standart çadır kazık dahil çalışmak Grommets rüzgarlı koşullarda toprağa parçayı tutun. Kamerayı tutmak için bir dolly de böylece tüm gerekli olduğunu kameranın kendisi dahil edilmiştir. dolly ve parça üreticileri, video her yerde onları taşıyabilir böylece havaalanı güvenliğinden herhangi bir güçlük olmadan bir uçakta olmak üzere, gitmek, etrafında kolayca taşınabilecek kadar küçük. Baker ve ekibi Kickstarter üzerinde fon arıyorlar. Para dolly ve şişme parça oluşturmak için kalıplar için kullanılacaktır. hedef 20,000 ABD doları olduğunu ve şu anda yaklaşık 13.000 $ oturuyor. Tam bir AirTracks kiti özel erken destekçileri ile 250 $. Bunlar hemen hemen gitti, onlar bir kez, fiyatı $ 275 kadar gidecek. Aşağıdaki video eylem AirTracks gösterir.