29 Haziran 2015 Pazartesi

Multi-medya cep telefonları

Fujifilm tüketicilerin cep telefonu kameraları çekilen fotoğrafları yazdırmak için olanak sağlayan yeni bir do-it-yourself Dijital Fotoğraf Merkezi kiosk için planlarını açıkladı. Tüketicilerin sadece, Foto Merkezi'nde kendi telefon işaret fotoğrafları indirmek ve bir düğmeye dokunarak kaliteli baskı sipariş edebilirsiniz böylece Dijital Fotoğraf Merkezi multi-medya hafıza kartları yanı sıra kızılötesi okuyucu ile görüntüleri ayıklamak mümkün olacaktır.

Dijital Fotoğraf Merkezi, bir klavye veya fare için gerek kalmadan hızlı, basit giriş için tasarlanmış ve "hands-on" kırmızı göz azaltma, renk dengesi ayarı, görüntü yakınlaştırma, döndürme ve kırpma gibi dijital gelişen özellikleri ile tüketicilere sunmak için amaçlamaktadır. Fotoğraf takvimler, kimlik fotoğrafları ve tebrik kartı formatları da mevcuttur.

Hanimex Genel Müdürü Dave Marshall, birlikte 1 megapiksel cep telefonu kamera Avustralya'da bekleyen serbest bırakılması ile, Fujifilm de cep telefonu için artan talebi karşılamak için donatılmış olacak, tırmandırmaya set multi-medya cep telefonları beklenen büyüme ile dedi fotoğraflar.

Dijital Fotoğraf Merkezi kiosk zaten xD Picture kartları, SmartMedia, CompactFlash, yanı sıra Memory Stick, SD kartlar, PC kartları, zip diskler, CD-R ve CD için FUJICOLOR sunmaktadır. "Bu yılın sonundan önce, Fujifilm Dijital Fotoğraf Merkezi kiosk medya kartları geniş bir yelpazede yanı sıra multi-medya cep telefonu herhangi bir markadan baskılar karşılamak için donatılmış olacak," Bay Marshall dedi.