24 Haziran 2015 Çarşamba

FocusMaker herhangi DSLR lens odak izleyin getiriyor

Hiç DSLR ile video çekerken konular arasında odağı değiştirmeyi denedim ettiyseniz, yanıltıcı olabilir manuel odaklama lens elinizi kullanırken bu otomatik odaklama, genellikle, bir kekemelik ve gürültülü klibi ile yalnız bırakacaktır bileceksiniz . Odak sistemleri sorunsuz odağı değiştirmek için bir tanıtıcı ekleyerek bu daha kolay ve daha iyi yapmaya çalışın izleyin ve işaret noktaları arasında hareket etmek için. yeni başlatılan FocusMaker en hızlı ve en doğru herhangi hesaplı raf odak sisteminin odaklama vaat son örneği vardır.

Geleneksel takip odaklama sistemleri uzmanları için onları sadece gerçekten uygun hale birkaç yüz dolara mal olabilir büyük pahalı işler olsa da, biz zaten dahil, daha fazla bütçe fikirli kameramanların için çeşitli seçenekler gördüm DSLR takip odak ve Lens / Odak Shifter takmak DSLR lens. FocusMaker aynı işi yapar, ancak uygun bir fiyat korurken, daha profesyonel bir görünüm getirmek ve hissetmek amaçlıyor. FocusMaker öncelikle yalın DSLR, ve lensin odak halkası etrafında askıları bir cetvel olmayan hareketli kısmına takılan bir görüş oluşur. Bu parçalar lens etrafında kayış Çünkü onlar orada hemen hemen her DSLR lensini sığabilir. Kullanıcılar daha sonra da kolu eklemeden önce, odaklanmak isteyeceksiniz noktalarda cetvel üzerine birden belirteçler klip. Görme bakarak, daha sonra sorunsuz önceden belirlenmiş noktalar arasında odağı değiştirmek için kolu taşıyabilirsiniz. Bu alan çekim sığ derinliği arasında geçiş ve doğru, çok daha kolay onları vurmak yapar. FocusMaker da "ekonomik" olarak kendilerini fatura diğer takip odak sistemlerine göre biraz daha pahalı olsa da, muhtemelen diğer bütçe seçeneklerden bazıları ile ücretli çekimi açmak istemem (bir ölçüde daha profesyonel bir görünüm var mı ).

Aynı zamanda onun kullanılabilirlik eklemek bir dizi özellik bulunuyor. Cetvel delikler üst üzerinde eş zorunda kalmadan kullanıcıların içinden görebiliyorum demek ve aktif veya pasif modda belirteçleri konumlandırmak için şık yeteneği var. Pasif o serbest dolaşımı izin verirken, aktif modda marker uç orta odak noktalarını sıraya için idealdir, bu görüş ile temas yaptığında uzak ve odak son durakları yakınında, bir durak olarak hareket etmek yeterli çıkıntı. Kimlik / FX, FocusMaker arkasında Danimarka şirketi, hassas odak yeteneği korurken, bir kit çanta içinde etrafında taşınan olabilir böylece kompakt ve hafif cihaz tutmaya çalıştım diyor. FocusMaker ABD 90 $ çevrimiçi kullanılabilir.