29 Haziran 2015 Pazartesi

Yeni Wireless Transmitter WT-2A

D2H için Nikon'un Wireless Transmitter WT-1A mümkün bir kablosuz LAN üzerinden doğrudan fotoğraf makinesinden fotoğraf aktarmak için yaparak dijital SLR fotoğrafçılığa yeni yollar açtı. Şimdi, yeni Wireless Transmitter WT-2A onları sadece bir Wi-Fi ağ üzerinden görüntü aktarmak için izin vererek fotoğrafçılar için yaratıcılık baraj kapakları açmak değil, aynı zamanda bir bilgisayardan Wi-Fi ağı üzerinden D2X kablosuz uzaktan kumanda sağlayacak Capture 4.2 yazılımı çalıştıran. Fotoğrafçılar fotoğrafçılar için ulaşılmaz ya da uygun olmayabilir yerlerde D2X ayarlamak ve kablosuz LAN üzerinden görüntüleri, kamera ayarlarını tetikleyebilir ve anında alabilirsiniz. Bu teknolojinin uygulamaları umut verici ve sınırsızdır. Yeni IEEE 802.11b / g uyumlu Wireless Transmitter WT-2A da son protokolleri ile geliştirilmiş güvenlik ve uyumluluk daha hızlı görüntü aktarımı sağlar.

İlk Nikon'un D2H dijital SLR fotoğraf makinesi ile giriş yaptı, Nikon'un i-TTL speedlight teknolojisi tartışmasız dünyanın en güçlü ve gelişmiş speedlight sistemi ve yaratıcı ışıklandırma kullanan fotoğrafçıların her türlü sınırsız olanaklar tutar. D2X i-TTL teknolojisi fotoğrafçıların kablosuz her grupta ayrı ayrı Flaşlardan herhangi bir sayı ile, yukarı Speedlight'larla 3 gruba, tam TTL olarak kontrol etmenizi sağlar. I-TTL sistemi her durumda mükemmel bir flaş pozlama sunmak için pozlama sırasında, kablosuz, gerçek zamanlı olarak tüm maruziyet hesaplamaları yapabilen, çünkü Fotoğrafçılar, tüm kablolarını ya da hiç flaş ve mesafe oranları hesaplamak için ihtiyaç feragat edebilirsiniz. Fotoğrafçılar bile fotoğraf makinesi üzerinde Flaş, yukarı arayarak ya da her grup için flaş pozlama değerleri aşağı, bir ustadan Flaşlardan her grubun tam kontrol koruyabilirsiniz. Bu teknoloji, potansiyel çoklu SB800 ve SB600 Speedlight'larla küçük bir kümesi içine bütün bir portre aydınlatma sistemi damıtmak yapabilirsiniz.

D2X Nikon'un PictureProject yazılımı, görüntü aktarımı sağlayan sezgisel yazılım uygulaması, görüntü organizasyonu, basit resim düzenleme (NEF plug-in dahil) ve baskı düzeni fonksiyonları ile birlikte yapılacaktır. D2X şimdi de USB bağlantısı veya kablosuz LAN (üzerinde bir bilgisayardan kamerayı kontrol etmek için kullanılabilir Nikon Capture Kamera Kontrol yanı sıra geliştirilmiş fonksiyonları (isteğe bağlı) Nikon Capture 4.2 yazılımı ile uyumlu WT-2A gerektirir ).