29 Haziran 2015 Pazartesi

Casio Telefon Kamera 2 megapiksel

Casio A5403CA - CEATEC Japan 2003 çıkmaya diğer önemli ürün sürümü Casio'nun 2 megapiksel kamera telefondur. Kamera 15fps bir 2.000.000 piksel 1 / 2.7 inç CCD ilerici, otomatik odaklama, dijital zum ve video kayıt da dahil olmak üzere Gizmo bugüne kadar karşılaştığı bu tür bir cihazın, en sofistike özeliklere sahip. 12,8MB bir dahili bellek 16MB miniSD hafıza kartı eklenerek artırdığını edilebilir ve bir USB yuvası bilgisayara UXGA'ya (1600x1200) görüntülerin aktarılmasını sağlar. Casio telefonunuz servis sağlayıcı KDDI tarafından yapılacaktır Japonya'da piyasaya sürülmüştür.

Sony kameraları kontrol ve internet üzerinden aynı anda canlı görüntüleri erişebilir site yöneticileri, polis ve diğer katılımcıların, gelen koordine acil müdahale sağlamak için tasarlanmış bir uçtan uç IP tabanlı gözetleme sistemi yayımladı. anahtar teslimi IP Surveillance çözümü Cisco Altyapı üzerine inşa ve dahili web sunucuları ve Ethernet portu, "Gerçek Shot" kamera kayıt ve video yönetim yazılımı, Sony'nin SSM monitör line ile sabit bir görünüm ve pan / tilt / zoom IP adresli kameraları içerir Bir kayıt ağa bağlı depolama sunucusu ve arşiv video ve yukarı.

SNC-Z20N ağ video kamera uzaktan pan / tilt / zoom kamera line-up yeni bir ektir. Onun gömülü web sunucusu 12x dijital zoom ile otomatik odaklama 25x optik zum objektifi ile uzaktan izleme siteleri 50 eşzamanlı izleyiciler işleyebilir. Kamera ayrıca bir atanabilir IP adresine sahip web sunucusu özelliğine sahip ve daha ileri acil durumlarda sistemin çok yönlülüğünü uzanan dizüstü veya el PC Wi-Fi bağlantısını kullanarak erişim için hitap edebilirsiniz.

ağ uygulama sunucusu bileşeni kadar 16 kamera yönetimi sağlar ve kayıt ve arşiv görüntü bir ay kadar olabilir. Ürün Sony göre güvenlik sektörün ilk uçtan uca IP tabanlı sistemi temsil sistemin erken uygulamaya sonuçları ile - ABD'de San Diego County Grossmont Birliği School District iki kampüste düzenlenen bir pilot program - vandalizm ve okul olanakları ve kaynakları uygunsuz kullanımında önemli bir düşüş göstermiştir.