29 Haziran 2015 Pazartesi

Pentax bugüne kadar en küçük, en hafif dijital SLR duyurdu

PENTAX bugüne kadar en küçük, en hafif dijital SLR fotoğraf makinesinin yaklaşan duyurdu - * ist D 6.1 efektif megapiksel yakalama, * ist D 22 kullanıcı tarafından ayarlanabilen özel işlevler, sofistike otomatik odaklama sistemi, 1/4000 saniyelik yüksek donanımlı -Hız deklanşör ve mevcut PENTAX 35mm formatında değiştirilebilir lens ve aksesuarları ile uyumludur. Son zamanlarda Avrupa merkezli Teknik Görüntü Basın Derneği (TIPA) tarafından "Avrupa'nın En İyi 2003-2004 35mm SLR Fotoğraf Makinesi" olarak seçilmiş, * ist 1,8 inç 118.000 piksel LCD monitör içeriyor, paslanmaz çelik kasa korumak için şoktan iç mekanizmaları ve sadece 129mm "geniş, 94.5mm yüksek ve 60mm kalınlığında ölçer ve pilsiz sadece 550 gram ağırlığında. Daha fazla ayrıntı PENTAX Avustralya distribütörü bulunmaktadır.

InFocus X1 ofiste Power Point sunumları ötesine gitmek ve film izlerken veya evde oyun oynamak için kendi projektörü kullanmak isteyenler için tasarlanmıştır. Bir "multi-kullanım" projektör gibi, X1 ev sineması ya da arka MPEG, QuickTime veya Flaş dahil ofiste daha dinamik sunumlar oluşturulması karşılamak üzere taşınabilirlik, basit bir kullanıcı arayüzü ve gelişmiş video kalitesi birleştirir. Işletmeler ve ev ofisleri, küçük ve orta Hedefli, X1 sezgisel "cep telefonu gibi" kaydırma menüsü ve renk kodlu kablolar, hareketli kurma ve projektör basit işletim işlemi yapmak için, üstüne bir tuş takımına sahiptir.

X1, 3.1kg ağırlığında 2000 sunmaktadır: 1 kontrast oranı ve (tarama yeteneği kadar XGA çözünürlüğe sahip) yerel SVGA çözünürlüğü. Onun 150W lamba 9.8M maksimum projeksiyon mesafesi, 1.5m ve 3000 saat lamba ömrü minimum projeksiyon mesafesi 1000 max ANSI lümen parlaklık sağlar - Eğer X1 için çok büyük bir duvar olması muhtemel olduğu anlamına gelir.