24 Haziran 2015 Çarşamba

Kamera çantası mağazalar lensler

Profesyonel bir fotoğrafçı, bir an sürede kendi kamera ve herhangi bir ekipman kapmak mümkün olmalıdır ve Kata yıllardır bu düşünce ile kamera çantaları üretmektedir. En yeni hafif çanta için, şirket çok daha verimli takas lensler yardımcı olabilecek bir sırt çantası üretmek için, tabanca bir tarzı bazı ilham almış gibi görünüyor. Revolver-8 PL sırt çantası, bir DSLR fotoğraf makinesi depolayan ve kolayca yan açıklıktan ulaşılabilir dönen iç odasından beş lensler kadar dağıtır.

Bir fotoğrafçı kolayca yere çantayı ayarlamak ya da bazı yerlerde içerikleri zarar riski hangi çeşitli cepler aracılığıyla bozmak gerek kalmadan lensleri geçiş böylece Revolver çanta tasarlanmıştır. Lens değiştirmek için yapmanız gereken tüm istediğiniz birini ulaşana kadar iç lensler aracılığıyla bir yan açılış ve döngüyü halletmek olduğunu. Döner odası, bir 70-200 mm, 16-35 mm, 50 mm ve 100 mm makro lens evine daha özel olarak tasarlanmış olmasına rağmen, farklı boyutlarda lensleri saklamak için beş yuva bulunur. Herhangi bir yuva da muhtemelen diğer aksesuarları sığabilir.

Döner odası kendi yeni bir fikir olduğunu, ancak Kata çantası birkaç diğer kullanışlı özelliklere sahiptir. Standart lens ve kavrama ile donatılmış bir DSLR fotoğraf makinesi hızlı alımı için sırt çantası üstündeki ayrı bir bölmeye tutulabilir. Üstünde küçük bir cep cep telefonu, cüzdan, anahtarlar ve diğer kişisel eşyaları saklar iken arkasındaki bir yastıklı kese, tutun ve 15.4-inç dizüstü koruyabilirsiniz.

Revolver-8 PL sırt çantası da önünde bir tripod taşımak için kayışlar ve yağmura karşı korur ve aşırı hava ısı saptırır bir kaplama levha ile birlikte geliyor. Son olarak, göğüs ve bel için yastıklı omuz askıları ve tokalar ile birlikte arkada bir köpük Omurga Guard, dişli dolu olsa bile, çanta taşımak daha rahat olun.

Kata eşsiz sırt çantası Ürün Tasarımı ve 2012 Uluslararası Tasarım Mükemmeliyet Ödülleri Kişisel Aksesuar bronz ödül için Red Dot 2012 Tasarım Ödülü'nü hem de kazandı. Kendiniz için Kata Revolver-8 PL sırt çantası almak istiyorsanız, sadece geç Ekim ayında başladı ve dahil olmak üzere belirli perakendeciler aracılığıyla 249,99 $ ABD için şu anda kullanılabilir Amazon