29 Haziran 2015 Pazartesi

NEC Projektör

NEC göre bugüne kadar herhangi bir ön projektör kısa atış mesafesi - WT600 projektör ekranından sadece 65cm görüntünün "yalnızca 6cm ekran ve 100 den görüntüyü" 40 proje için lenssiz ayna tasarım kullanır. Cihaz dar alanlarda görüntü alanını maksimize ve görüntü üzerinde gölgeler ve herkes görüşünü bozmadan sunumlar sırasında odanın etrafında serbestçe hareket sağlayan kişi. Derin siyah detaylara keskin görüntü kalitesi için: 1 kontrast oranı WT600 da 3000 içeren yalnızca iki projektörler biri (diğer HT1000 olmak) olduğunu. Bağlantı 10 taban veya Wi-Fi 802.11b aracılığıyla kablosuz sistem kullanarak bir kablolu LAN sistemi aracılığıyla bir PC ile iletişim kurma yeteneğine sahiptir.

Kablosuz seçeneği de birden fazla dizüstü bilgisayarlarda sunumlar arasında geçiş ve yeni ağ özellikleri kullanıcıların uzak bir yerden projektörün çevrimiçi teşhis yapmasına izin sağlar. WT600 projeksiyon sistemi asferik aynalar bir dizi geleneksel optik sistemlerde kullanılan merceği değiştirir. NEC plastik ayna teknolojisi kullanılarak geliştirilen, asferik aynalar çok kısa odak mesafesi mümkün kılar. Yeni projektör sadece 32db'lik bir zorlukla duyulabilir gürültü seviyesi ile birlikte 3000 saate artan bir lamba ömrü, artı mod 1W altında güç kullanımını azalttığı etkili bekleme vaat değilken aktif kullanımda.

5.9kg ağırlığında, WT600 projektör, şifre koruması ve bir panel kontrol kilidi devre dışı bırakan bir güvenlik kartı gibi bir PCMCIA kartını formatlamak için yeteneği dahil olmak üzere güvenlik önlemleri bir dizi içerir. Ağustos 2003 Avustralya'da mevcut, WT600 AUD $ 11,500 maliyeti.