21 Haziran 2015 Pazar

GoPhone sert monte GoPro vizör haline iPhone döner



Bir vizör - GoPro Hero actioncam inanılmaz popülariteye rağmen, hala bir tane çok temel bir özellik yoktur. Sen yapabilirsiniz Kameranın Wi-Fi sinyal ile uzaktan vizör olarak akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz, ancak iki cihaz tutunarak içerir el çekim almak isteyen kullanıcılar için. GoPhone resmin içine giriyor.

Melbourne, Avustralya merkezli Andrew Dorn ve Carson Tully tarafından düzenlendi, GoPhone GoPro en hızlı çıkarma klibi içine ve dışına oturana dahil bir montaj noktası ile sadece iPhone 5 veya 5s için bir durumdur. Wi-Fi bağlantılı kamera altında asılı olan telefon, daha sonra kendi çekim, tekrarları görüntüleri izler ve GoPro uygulamasını kullanarak ayarlarını yönetir üzerine kullanıcı sadece tutar.

onlar sadece düzenleme görüntüleri çevirebilirsiniz veya - davaya GoPro göreli açılı kamera ters monte edilir, çünkü kullanıcıların kendi atış çevirme özelliğini etkinleştirmek zorunda kalacak, ancak, ayarlanabilir. Dorn ve Tully şu anda Kickstarter üzerinde, onların cihaz için üretim fon vardır. Onlar gitmek için hazır olduğunuzda ve eğer AUD 40 $ (ABD 36 $) bir rehin size bir tane, alırsınız. Yerine sadece GoPro kendi alabilir LCD BacPac modülü şimdiki model 80 $ fiyatlı olmasına rağmen, ve daha kolay kameraya tutunmak için yapmayacağız. GoPhone aşağıdaki adımı video kullanımında görülmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder