20 Haziran 2015 Cumartesi

Kablosuz Kamera Sistemleri

Kameraların ikisi de Panasonic yine iki biraz daha ağır olmak üzere 800'den fazla g (1,76 £) at ağırlığında. Sony sert bir magnezyum alaşımlı gövde kullanır ve toz ve neme karşı dayanıklı dikişleri ve kontrol mühürleri özellikleri dikkati çekiyor. Bu arada, Panasonic FZ1000 yapımı hakkında bağırmak için uygun görmemiştir.



Eğer meraklılarına hitap öncelikle tasarlanmış kameralardan beklediğiniz gibi, Sony RX10 ve Panasonic FZ1000 hem JPEG veya daha fazla post-işlem dostu RAW görüntü dosyaları çekim edebiliyoruz.

Bu do-it-all ikilisi iki üye, diğer cihazlar ile kolay kablosuz eşleştirme için Wi-Fi ve NFC yerleşik bağlantısı ile donatılmıştır. IOS veya Android uygulamaları üzerinden bağlanan kez kamera ya görüntülerini paylaşmak veya sahiplerinin uzaktan akıllı cihazlar ile kameranın deklanşör yangın izin verebilirsiniz.

Piyasada dijital fotoğraf makinelerinin çoğunda olduğu gibi, SD bellek kartları Sony RX10 ve Panasonic FZ1000 hem seçim depolama ortamı vardır. Herkes hala bir yerlerde bir çekmecede ortalıkta olanlar varsa Ancak, RX10 da ... Sony Memory Stick Duo kartlarını kabul edebilirsiniz.

Sony RX10 ve Panasonic FZ1000 gerektiğini hem tek bir pili şarj etrafında 350 çekimleri için son.

Sony Cyber-shot RX10 ilk çıktığında, başka hiçbir köprü kamera daha önce yapmıştı bir şekilde bizi etkiledi. Anında bir prim için arayan herkese tavsiye ederim Ne oldu do-it-all all-in-one kamera. Bu kadar piyasadaki en iyi köprü kamera ve kolay bir seçim zamanlar Ama nerede, şimdi bir çok zor satmak var. Yeni Panasonic Lumix FZX1000 Sony'ye bazı çok ciddi bir rekabet verir çünkü. Bu maçları (veya betters) RX10 şartname neredeyse yönüyle ve önemli ölçüde daha düşük fiyat etiketi vardır. Ayrıca 400 mm eşdeğeri zoom veya 4K video kaydı gerekiyorsa, Panasonic sizin için tek olduğunu söylemeye gerek yok. Her zaman olduğu gibi, biz yatırım yapmadan önce bu kameralar, hem dışarıda ya çalışıyor ya da tavsiye ederim. Eğer elinizde nasıl hissettiğini görerek ve yapıyor için doğru kamerayı almanın büyük bir bölümü emin sen mutlu olacaksın görüntülerin tür alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder